dijous, 2 de febrer del 2012

Mobilització per la pública a Igualada "Contra les retallades en Educació, defensem el manteniment i la millora de l’Escola Pública"

Avui, dia 2 de febrer, la comunitat educativa de l’Anoia (professores i professors, mestres, pares i mares de l’AMPA i alumnat) ha participat en una concentració i una posterior manifestació per l’ensenyament públic a la ciutat. L’acte, iniciat a la plaça de Cal Font d’Igualada, ha comptat amb l’assistència d’unes 300 persones.

El manifest, que ha estat llegit al començament de l’acte, denunciava les conseqüències de les retallades en la qualitat de l’ensenyament públic, la pèrdua de drets laborals dels funcionaris i treballadors i treballadores interines i la disminució de les plantilles de professorat i les conseqüències que tenen les retallades pels i les estudiants.

La manifestació ha recorregut el centre de la ciutat, iniciant-se a la plaça de Cal Font i acabant davant l’Ajuntament de la ciutat. Durant aquesta part de l’acte s’han cridat consignes com “No! No! No! A la privatització!” o “29 de febrer tots i totes al carrer”.

Des del SEPC Joan Mercader volem agrair la participació del professorat anoienc, les AMPAs i altres organitzacions juvenils que han estat presents a l’acte. També us convidem a totes i tots a participar a la vaga d’estudiants que tindrà lloc el proper 29 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada