dilluns, 30 de gener del 2012

Resum de l'Assemblea oberta per l'alumnat i el professorat de l'Institut Joan Mercader

Avui, dia 30 de gener de 2012, el SEPC Joan Mercader hem celebrat una assemblea oberta per tot l'alumnat i professorat del centre. L'assemblea s'ha fet per auto-organitzar-nos per la concentració que l'Assemblea del Professorat de l'Anoia i les AMPAs dels centres de la comarca han convocat el proper dijous 2 de febrer.

Passats pocs minuts de les 11:00, l'hora del pati de batxillerat, començava l'assemblea al vestíbul de l'institut, davant d'una estelada roja i una pancarta amb el símbol del SEPC Joan Mercader.

Per començar, el SEPC Joan Mercader hem explicat els motius de la convocatòria i perquè creiem convenient participar-hi, des del punt de vista dels i les estudiantes. S'ha fet un breu resum sobre l'actual crisi capitalista i de perquè no hem de ser nosaltres qui la paguem. Entre totes i tots els assistents hem parlat sobre la possibilitat d'unir-nos al bloc que farem SEPC Joan Mercader, Assemblea d'Estudiants de Secundària de Capellades (A.E.S.C.) i l'Assemblea de joves d'Igualada (AJI-CAJEI). Per acabar l'acte s'ha repartit material d'agitació del SEPC a tots els assistents.

En acabar l'assemblea s'ha mantingut la pancarta i l'estelada al vestíbul, per si algú volia més informació de l'acte o del SEPC.

Esperem la vostra participació a la concentració del dia 2 de febrer a les 19:00 a Cal Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada