dijous, 12 d’abril del 2012

La repressió no ens atura!

El SEPC Joan Mercader estem sent víctimes d'una persecució política dins del nostre propi centre. Arran dels fets de la Vaga General del passat 29 de març, la direcció del centre imposarà una sanció a un dels militants del nucli. Se l'acusa d'haver insultat a una professora, dient-li "esquirol". El SEPC Joan Mercader entenem que esquirol, en el context d'una vaga, no és un insult i s'està utilitzant aquest fet per la repressió i la persecució política del nucli.

A més a més, recordem que:
-Segons l'article 8 de la Llei Orgànica 8/1985 de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació: "les decisions col·lectives que adopten els alumnes, a partir del tercer curs de l'educació secundària obligatòria, pel que fa a l'assistència a classe no tindran la consideració de faltes de conducta ni seran objecte de sanció".
-Els fets van succeir fora del centre, on la direcció d'aquest no té cap poder sobre l'alumnat sempre que l'estudiant en qüestió presenti un justificant dels tutors legals que eximeix de responsabilitats al centre durant aquell dia.

Per tant, el SEPC Joan Mercader exigim la retirada de la sanció a l'alumne en qüestió i denunciem la persecució política que pateix el nucli del sindicat al centre.

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada