dijous, 16 de febrer del 2012

Més de 150 persones mobilitzades contra les retallades, davant la visita del Director General de Centres Públics

Durant la tarda d'avui, 16 de febrer de 2012, s'ha viscut a Igualada una concentració contra les retallades en l'ensenyament públic davant la visita de Jordi Roig i Vinyals, Director General de Centres Públics.

Vora les set de la tarda un nombrós grup de professores i professors, alumnat i AMPAs ens hem reunit davant la Biblioteca Central d'Igualada, on es feia l'ignauguració d'una exposició sobre l'història del CEIP Garcia Fossas. En l'acte ignaugural hi participaven les autoritats igualadines i Jordi Roig i Vinyals, Director General de Centres Públics.

Durant l'arribada de les autoritats, la massa de manifestants ha començat a xiular-los i a cridar consignes com "Si algú ha d'anar al carrer, la Rigau primer!", "Què passa? Què passa? Que privatitzen massa!" o "No! No! No! A la privatització!".

Passada més d'una hora han començat a sortir de la biblioteca els i les assistents a l'acte. Llavors, la concentració s'ha dividit en dos blocs, per poder controlar totes les sortides de l'edifici. Vora les vuit i vint sortia, corrents i envoltat per Mossos d'Esquadra i secretes com a covard que és, Jordi Roig i Vinyals. El Director General de Centres Públics ha estat seguit i escridassat fins al seu cotxe. Durant aquests moments s'ha donat al mateix Director General una còpia de cada manifest de la concentració que es va fer el passat  8 de febrer.

Malgrat l'èxit de l'acte, s'ha de dir que un militant del SEPC i una professora han rebut amenaces de que ens podria ser confiscat el nostre material (un megàfon i uns xiulets), i també de ser identificades per part de la policia. També un manifestant ha estat perseguit durant una breu estona pels cossos policials.

Des del SEPC Joan Mercader fem una molt bona valoració de l'acte, valorant l'assistència i la potència de l'acte, i també del ressò que se'n farà. També volem demanar disculpes al personal del CEIP Garica Fosses pels problemes causats durant el seu acte. Com a centre públic pateixen les mateixes retallades que nosaltres.

Aprofitem també per convidar-vos a participar a la vaga d'estudiants que el SEPC ha convocat pel proper 29 de febrer.

ALERTA DE PRIVATITZACIÓ! QUE NO ENS TOQUIN LA PÚBLICA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada